Rett fra havet
O varer
- Legg inn bestilling, så ringer vi for å avtale når du ønsker levering
- Du får se varene ved levering før du betaler
- Gratis levering
Covid. Kjøp fisk på en trygg måte - Vi holder 2 meter avstand. Fisken legges utenfor din dør sammen med bankterminal, selgeren går 2 meter tilbake og styrer bankterminalen via nettbrett.

Du tar selv med fisken inn. God middag.
Kundeservice

Korona. Kjøp fisk på en trygg måte - Vi holder 2 meter avstand. Fisken legges utenfor din dør sammen med bankterminal, selgeren går 2 meter tilbake og styrer bankterminalen via nettbrett. Du tar selv esken med fisk inn, setter den på gulvet foran din fryser og åpner esken. Så vasker du hendene og tar ut posene med fisk og legger de i fryseren. God middag.

 

Slik fungerer nettbutikken

Legg inn bestilling, så ringer vi deg for å avtale når du ønsker levering. Du får se varene ved levering før du betaler. Gratis levering. I tillegg til vanlig Bankkort tar i Visa, Mastercard og Meastro på våre betalingsterminater. Slik at du slipper å legge igjen kortinfo på nettet ved bestilling og slik at du får se varene før du betaler, når vi kommer å leverer. Vi ønsker deg en hyggelig og risikofri handel.

 

Kjøpsbetingelser
Når bestillingen din er registrert vil du mota en ordrebekreftelse fra Fiskebilen.no. Vi ringer seg innen 24 timer for å avtale leveringsdag og tid som passer for deg. Du betaler med kort eller kontant ved levering.

 

Leveringsvilkår
Varer som blir bestilt på Fiskebilen.no blir levert fraktfritt til alle som bor i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold, Hedmark og Oppland. Kunden får se varene ved levering før man betaler. Vi har betalingsterminal med oss ved leverig og du kan også betale kontant om ønskelig. Vi ringer deg innen 24 timer etter at du har lagt inn bestilling for å avtale leveringsdag og tid som passer kunden. Kunden får varen samme uke om ønskelig. Blir varen bestilt Lørdag eller Søndag må leveringen bli førstkommende uke.

 

Retur og Reklamasjon
Du har alltid en måned garanti på varen fra handledatoen ved fremleggelse av kvittering. Er ikke kunden førnøyd byttes produktet i ny vare. Kunden kan bytte til et annent produkt om ønskelig. Er ikke kunden førnøyd etter dette refunderer vi pengene og henter varen. Hvis du som kunde har klaget på et produkt må varen ligge i fryseren til vi kommer å henter den. Vi henter varen innen to uker.

 

Kontakt oss

Epost: kontakt@fiskebilen.no

 

 

 

W:
H: